Om Jensen & Nielsen

Historien bag

Jensen & Nielsen A/S har eksisteret siden 1977, men selskabet bliver først rigtig aktiveret i 2015, i forbindelse med at Jan Jensen og Henrik Nielsen bliver partnere og medejere af selskabet.

Jan Jensen har været i byggebranchen siden 2000, først som Udviklingschef hos Spæncom og herefter som Udviklingsdirektør for hele koncernen Daugaard Pedersen i Kolding med særligt ansvar for udvikling af byggeopgaver og tilhørende investoraftaler. Jan Jensen var Direktør i 20 ejendomsselskaber, som alle blev veldrevet med betragtelige, årlige afkast for investorerne.

I 2005 bliver Henrik Nielsen ansat som Udviklingschef hos Daugaard Pedersen, hvilket fører til et godt makkerskab og samarbejde med Jan Jensen.

Henrik Nielsens ambitioner om at blive selvstændig bliver til virkelighed i 2010, hvor han træder ud af samarbejdet med Daugaard Pedersen for at blive selvstændig totalentreprenør.

Efter 5 år hver for sig, fra 2010 til 2015, bliver Jan Jensen og Henrik Nielsen enige om, at det gamle, velfungerende samarbejde skal genskabes. Dette bliver starten på Jensen og Nielsen Gruppen A/S.

Siden da er der blevet projektudviklet adskillige boligkomplekser og erhvervsejendomme i hele Danmark. Vi har hovedsæde i Kolding, men for at kunne imødekomme efterspørgslen efter byggerier etablerer vi i 2016 også en afdeling i København.

Virksomheden i dag

For at imødekomme virksomhedens ekspansion bliver Bygningskonstruktør Henry Horn og Bygningsingeniør Mike Jensen i 2019 udnævnt til afdelingschefer for henholdsvis Sjælland og Jylland/Fyn. Gennem årene er Henry Horn og Mike Jensen med til at opføre adskillige erhvervsejendomme og boligkomplekser sammen med den øvrige medarbejderstab.

I juli 2021 bliver afdelingerne slået sammen til én enhed. Herefter bliver Henry Horn udnævnt til Direktør og Mike Jensen til Produktionschef, og samtidig udvider de deres ejerandel i selskabet, hvor de også sidder i bestyrelsen.

Henry Horn og Mike Jensen har begge oparbejdet en solid erfaring efter tyve år i byggebranchen. Sammen besidder Henry Horn og Mike Jensen det store overblik og sans for detaljen. De overtager fremover den daglige drift samt ansvaret for byggeopgaverne i Jensen & Nielsen Byggeri A/S, hvor de viderefører virksomhedens værdier.

Vores fornemste værdier i Jensen & Nielsen Byggeri A/S er tillid, troværdighed og ordentlighed i forholdet til både forretningsforbindelser, samarbejdspartnere og medarbejdere.

En aftale er en aftale, og kunderne skal altid opleve, at de får mere end det, de forventer, og altid til den aftalte pris og leveringstid.

Kvalitet er i højsædet. Målet er at sikre, at kunderne vender tilbage, når den næste opgave melder sig.